50. godišnjica braka Vere i Duška Zaloker

Objava: 22.10.2022

9. listopada 2022. bio je poseban dan u našoj župi za obitelj Vere i Duška Zaloker. Pod misom koju je predvodio župnik preč. Marko Karača obnovili su zavjete nakon 50 godina braka molitvom Bogu da ih i dalje prati u životu. Uz njih su stajali njihova kćer Marija, sin Siniša sa suprugom Tamarom i djecom Iman, Izvorom i Arianom. Nakon molitve župnik je blagoslovio prstene koje su stavili jedno drugom na ruku. Govoreći o njima dvoma župnik je istaknuo Verinu požrtvovnost za druge i neumoran rad u Caritasu, kao i Duškovu pomoć oko raznih radova u župi. Uručen im je i blagoslov pape Franje za ovu veliku godišnjicu u kojem nad njih i njihovu obitelj zaziva trajno izlijevanje nebeskih milosti nadajući se da će neprestano rasti u vjeri i ljubavi i uvijek davati svijetao primjer uzornog kršćanskog života.
Župnik je na kraju izrazio nadu da će u župi biti više ovakvih misa na kojima će se proslavljati okrugle godišnjice braka.
Veri i Dušku su njihova obitelj, kumovi i prijatelji od srca čestitali na ljubavi koju su kroz sve ove godine kroz lijepa, ali i teška vremena, uspjeli zadržati.