ZAVRŠEN BLAGOSLOV OBITELJI

Objava: 10.01.2016

Nakon što je završio blagoslov obitelji koji su dijelili naši preč. Marko Karača, župnik, vlč. Mario Šagolj, kapelan, i Robert Jakica, đakon, zajedno s ministrantima, ostalo je puno obitelji koje nisu uspjeli posjetiti, jer nikoga nije bilo kod kuće. Sve one koji žele primiti blagoslov, a naši ih svećenici nisu posjetili, slobodno se mogu javiti u župni ured i dogovoriti termin koji im odgovara za blagoslov.

Kako bi počastili ministrante za vrijedan posao, kapelan Mario i đakon Robert poveli su ih na zajednički ručak. Naravno na meniju je bilo sve što mladi vole, a tijekom ručka razmjenjivale su se dogodovštine s blagoslova. Često se znalo dogoditi da su oni zaboravni ostavili svoju kapu, šal ili rukavice u nekoj od kuća, pa se naravno hvalilo i o tome tko je dobio najveću čokoladu i zadirkivalo onog tko se zabunio tijekom molitve. 

Radost je ono što treba krasiti sve poslužitelje oltara, a to je sigurno odlika ovih naših ministranata i neka nam samo tako i dalje radosno sudjeluju na svetim misama i nastave druženja kad god je to moguće.